werken met succes en inspiratie

Herken je dat in de drukte en complexiteit van alledag je werk soms een worsteling kan lijken, een probleem dat opgelost moet worden? Heb je het gevoel dat je steeds niet doet wat je wilt? Heb je het idee, dat er meer in je zit, dan er uit komt? Stel je jezelf de vraag; ‘Kan het ook anders?’.

Wij geloven dat dat kan en we hebben 3 workshops ontwikkeld met als thema ‘Werken met Succes en Inspiratie’, gebaseerd op de spirituele wetten van succes van Deepak Chopra.

Elke workshop staat in het teken van een wet. Het brengt je inzichten, die zo praktisch zijn dat je ze elke dag kunt toepassen. Het brengt je een bewustzijnsverandering en een diepgaand contact met datgene wat in je innerlijk leeft. Ieder mens bezit innerlijke wijsheid, maar niet iedereen heeft er contact mee. Het contact met je innerlijke wijsheid dient dan hersteld te worden. Dat is wat deze workshops beogen. Alle drie de workshops kunnen los van elkaar gevolgd worden.

kosten per workshop

Bedrijfsdeelnemer: €150,- pp.
Particulieren : €80,- pp
Voor het inschrijven van drie workshops geldt een kortingstarief.

drie workshops

Workshop 1: Wens in vervulling.
Hoe kan ik mijn wensen die ik heb ten aanzien van succes en inspiratie in vervulling laten gaan?
De eerste workshop is dezelfde als die de afgelopen twee jaar gegeven is, maar als de persoonlijke leervraag veranderd is, dan kan deze workshop heel goed nog een keer gevolgd worden.

Workshop 2: In balans.
Hoe kan in balans zijn, zorgen voor succes en inspiratie ? De tweede en derde workshops zullen ook over Succes en Inspiratie gaan, maar vanuit een andere invalshoek.

Workshop 3: Jouw unieke weg.
Wat zijn de consequenties van de keuzes die ik in mijn leven maak voor mijn succes en inspiratie?