workshops

werken met succes en inspiratie.

Herken je dat in de drukte en complexiteit van alledag je werk soms een worsteling kan lijken, een probleem dat opgelost moet worden? Heb je het gevoel dat je steeds niet doet wat je wilt? Heb je het idee, dat er meer in je zit, dan er uit komt? Stel je jezelf de vraag; ‘Kan het ook anders?’. Wij geloven dat dat kan en we hebben 3 workshops ontwikkeld met als thema ‘Werken met Succes en Inspiratie’, gebaseerd op de spirituele wetten van succes van Deepak Chopra. Elke workshop staat in het teken van een wet. Het brengt je inzichten, die zo praktisch zijn dat je ze elke dag kunt toepassen.

drie workshops

Workshop 1: Wens in vervulling.
Hoe kan ik mijn wensen die ik heb ten aanzien van succes en inspiratie in vervulling laten gaan?
De eerste workshop is dezelfde als die de afgelopen twee jaar gegeven is, maar als de persoonlijke leervraag veranderd is, dan kan deze workshop heel goed nog een keer gevolgd worden.

Workshop 2: In balans.
Hoe kan in balans zijn, zorgen voor succes en inspiratie ? De tweede en derde workshops zullen ook over Succes en Inspiratie gaan, maar vanuit een andere invalshoek.

Workshop 3: Jouw unieke weg.
Wat zijn de consequenties van de keuzes die ik in mijn leven maak voor mijn succes en inspiratie?

Lees meer over de workshop Werken met succes en inspiratie

beeldende teamcoaching.

De combinatie van kunst en persoonlijke ontwikkeling ligt eigenlijk voor de hand. Kunst is bedoeld om een gevoel op te roepen, een reactie te ontlokken, soms zelfs te provoceren, of om nieuwe inzichten op te doen. Met een beeldend kunstenaar geef ik op maat gemaakte workshops voor teams in organisaties. Het is een combinatie van beeldende kunst en coaching. Omdat het op maat is, is in principe alles mogelijk. Vanaf 1 dagdeel en 2 personen…. Voor informatie zie hiernaast.