persoonlijke ontwikkeling en loopbaan

succesvol zijn

U heeft een vol werkend bestaan. Waarschijnlijk altijd veel te doen. Door die drukte leeft u, zoals de meeste van ons, hoofdzakelijk van moment op moment, met slechts weinig tijd voor bezinning. Misschien vraagt u zich op die schaarse ogenblikken af, ‘waar het allemaal eigenlijk naar toe gaat’: Is dit zoals ik het wil? U wilt een volledig leven; het optimale uit uzelf en uit uw werk halen. Waarom dan niet eens stil staan bij uzelf, om zicht te krijgen op hoe u het tot nu toe gedaan heeft.
Lees meer over de training Succesvol zijn

professioneel solliciteren

Werk dat bij je past, werkt beter. Maar hoe kom je daar? Allereerst heb je een goed inzicht nodig in wie je bent, je natuurlijke kwaliteiten, je persoonlijke uitstraling. Dit inzicht dient de basis te vormen van je presentatie naar een werkgever. Dit programma gaat over weten wat je wilt in je loopbaan en hoe je dit kunt bereiken door jezelf krachtig te profileren.
Lees meer over de training Professioneel solliciteren

Trainingen voor de Baak

Trainingen voor de Baak: zie www.debaak.nl

De Baak in ” Ondernemend Nederland”
Dit filmpje is uitgezonden op 4 december 2017 door RTL7 en daarin zie je mij aan het werk met een groep in de training: PERK ( Perfectionist én in je Kracht).Lees meer over de trainingen voor de Baak