agenda en tarieven

Op de website staan de open programma’s en workshops beschreven. Deze zijn ten allen tijden te volgen en op maat gemaakt. Daarnaast is er individuele coaching, counseling en intervisie op aanvraag. Voor specifieke workshops kunt u het kopje “uitgelicht” op de voorpagina in de gaten houden.

Tarieven:
Tarieven zijn op aanvraag. Dit omdat veel trajecten ( vooral trainingen en workshops) op maat gemaakt worden en er zowel bedrijfstarieven als particuliere tarieven gelden.

Voor bedrijfscoaching geldt een tarief van 1750 euro excl. 21% btw per (standaard) traject van 5 gesprekken van 1,5 uur inclusief materiaal en gespreksvoorbereiding en 1170 euro voor een traject van 5 gesprekken van een uur incl. materiaal en gesprekvoorbereiding. Er kan naast een standaard bedrijfstraject ook gekozen worden voor een minimum coachingstraject van 3 gesprekken ( 1050 euro excl. 21% btw) of juist een langer traject van 7 tot 10 gesprekken, waarbij het tarief lager wordt naarmate er voor meer gesprekken gekozen wordt.Voor losse gesprekken van 1,5 uur is het 350 euro excl. 21% btw en 233 euro excl. 21% btw voor een gesprek van een uur. Deze tarieven gelden ook voor coaching m.b.t. vragen die gedeeltelijk therapeutisch van aard zijn zoals autisme coaching.

Voor bedrijfscoaching in opdracht van een tussenpartij reken ik bovenstaande tarieven exclusief de fee die de tussenpartij erboven op legt voor haar opdrachtgevers. Het totaaltarief voor de opdracht wordt dan de optelsom van de fee van de tussenpartij en mijn bedrijfstarief.

Voor particuliere coachingstrajecten geldt een tarief van 1250 euro excl. 21% btw van 5 gesprekken van 1,5 uur inclusief materiaal en gespreksvoorbereiding en 850 euro voor 5 gesprekken van een uur inc. voorbereiding en gespreksvoorbereiding. Voor losse gesprekken van 1,5 uur is het 250 euro excl. 21% btw en € 166,00 euro excl. 21% btw voor een gesprek van een uur

Counselingsgesprekken hebben een therapeutisch karakter en de tarieven hiervoor zijn vrijgesteld van btw. Consulten kunnen bij mij niet  gedeclareerd worden bij de Zorgverzekeraars. Voor counseling gelden andere tarieven. Deze zijn op aanvraag. Studenten krijgen korting.

BLENDED COACHING EN COUNSELING:

Sinds 2020 kan er ook gekozen worden voor blended coaching en counseling; dat wil zeggen dat je kunt kiezen voor online -, face-to-face gesprekken of een combinatie hiervan.

2024

Wil je je aanmelden voor een workshop, training, coaching of counseling dan kan je het beste een mailtje sturen. Zodra ik je mail heb gelezen, meestal binnen een week, dan stuur ik je een antwoord terug. Met vriendelijke groeten, Herbert Minderhoud.