agenda en tarieven

Op de website staan de open programma’s en workshops beschreven. Deze zijn ten allen tijden te volgen en op maat gemaakt. Daarnaast is er individuele coaching, counseling en intervisie op aanvraag. Voor specifieke workshops kunt u het kopje “uitgelicht” op de voorpagina in de gaten houden.

Tarieven:
Tarieven zijn op aanvraag. Dit omdat veel trajecten ( vooral trainingen en workshops) op maat gemaakt worden en er zowel bedrijfstarieven als particuliere tarieven gelden.

Voor bedrijfscoaching geldt in het algemeen een tarief van 1500 euro excl. 21% btw per (standaard) traject van 5 gesprekken van 1,5 uur inclusief materiaal en gespreksvoorbereiding. Er kan naast een standaard bedrijfstraject ook gekozen worden voor een minimum coachingstraject van 3 gesprekken ( 900 euro excl 21% btw) of juist een langer traject van 7 tot 10 gesprekken.

Voor particuliere coachingstrajecten geldt een tarief van 1000 euro excl. 21% btw van 5 gesprekken van 1,5 uur inclusief materiaal en gespreksvoorbereiding. Ook hierbij kan een keuze gemaakt worden om een mini-traject van 3 gesprekken te volgen ( 600 euro excl. 21% btw) of juist een langer traject dan 5 gesprekken.

Voor counseling gelden lagere tarieven, namelijk 100 euro per uur voor particulieren en 150 per uur euro voor bedrijven. Counselingsgesprekken hebben een therapeutisch karakter en de tarieven hiervoor zijn in lijn met de landelijke tarieven voor GZ-psychologen. Counseling is vrijgesteld van btw. De wachttijd voor nieuwe cliƫnten is gemiddeld 3 weken. Consulten kunnen (helaas) niet meer gedeclareerd worden bij de Zorgverzekeraars.

2019

Wil je je aanmelden voor een workshop, training, coaching of counseling dan kan je het beste een mailtje sturen. Zodra ik je mail heb gelezen, meestal binnen een week, dan stuur ik je een antwoord terug. Soms heb ik een training in het buitenland en dan duurt het even voordat ik je mail kan beantwoorden. Met vriendelijke groeten, Herbert Minderhoud.